Dobro došli na OROOK blog: od inženjera, za inženjere!

Upoznajte TRON TEX, firmu koja promoviše i podstiče inovacije u građevinarstvu

Privredno društvo TRON TEX do.o.o. je privatna kompanija sa tradicijom uspešnog poslovanja u oblasti  izvođenja svih vrsta radova u građevini, a posebno u izgradnji i montaži modernih fasadnih sistema, staklenih stuktralnih i polustrukturalnih fasada, zid zavesa, izradi unutrašnje i spoljašnje stolarije  od aluminijumskih profila, kao i ventilisanih fasada, alubonda i panela.

U ovom segmentu, kompanija predstavlja tržišnog lidera sa stučnim projektnim timom, koji uspešno izrađuje idejna rešenja i izvođenje ovih sistema i nudi najbolji odnos cene i kvaliteta, što je prepoznato i u inostranstvu.

U svom radnom veku dugom čak 15 godina, firma se istakla u oblastima projektovanja, adaptacija i rekonstrukcija rezidencijalnih i komercijalnih objekata. Bogat portfolio kompanije sadrži kompleksne radove izvedene na shopping centrima, hotelima i školama, dok je rad na podizanju Naučno-tehnološkog parka u Nišu projekat na koji je TRON TEX tim naročito ponosan.

Ovaj strateški dragocen objekat prostire se na skoro 14.000 kvadratnih metara i podignut je namerom da, u neposrednoj saradnji sa Univerzitetom i akademskom zajednicom grada, obezbedi infrastrukturu i pomoć inovativnim preduećima u ostvarivanju uspeha na tržištu, pre svega u oblasti naprednih tehnologija.

Deo enterijera novog Naučno-tehnološkog parka u Nišu

Među renomiranim klijentima kompanije TRON TEX nalaze se, između ostalih, i brendovi Tempo, Merkur, Delta City, The Westbury Hotel, The Kensington Hotel, Dukley Gardens and Residences i mnogi drugi.

Kvalitet i pouzdanost: garancija uspešnog poslovanja

Tendencija razvoja kompanije kreće se u pravcu plasiranja kvalitetnih proizvoda i usluga, uveliko prepoznatih na tržištu. Ipak, kako iz firme naglašavaju, prednost kompanije TRON TEX ne leži samo u izvedenim radovima, već i u novim projektima, kojima ovom uspešnom timu domaći i strani investitori ukazuju kontinuirano poverenje. Kvalitet materijala, izrade i usluga najveće su prednosti zahvaljujući kojima firma uživa dobar ugled na tržištu.

Preko hiljadu zvučnih referenci predstavljaju garant kvaliteta usluga koje TRON TEX nudi svojim klijentima. Kompanija je u stanju da na jednom mestu obezbedi sve što je potrebno za sigurnu  kvalitetnu gradnju: zato je “gradite bezbrižno, gradite sigurno!” jedan od upečatljivih slogana kompanije.

Glavne delatnosti kompanije TRON TEX

Izvođenje građevinskih radova po sistemu ključ u ruke predstavlja uslugu po kojoj je firma uveliko poznata u našoj zemlji.

Neprestanim ulaganjem u razvoj poslovanja i modernizaciju, ali i zapošljavanjem stručnog kadra i kompletiranjem usluga, kompanija sa uspehom ispunjava očekivanja čak i najzahtevnijih investitora. Svoju poslovnu budućnost TRON TEX tim vidi u kvalitetu, odgovornosti, fleksibilnosti i poštovanju zadatih rokova, uz stalno pojačavanje kadrovske stukture stručnim i ambicioznim profesionalcima.

Osnov proizvodnje kompanije predstavlja proizvodnja aluminijumske stolarije, kao i unutrašnjih vrata i pregrada, ograda, fasada i PVC stolarije. Kompletna ponuda građevinskog materijala obuhvata sistem suve gradnje, termoizolacione materijale, krovne pokrivače, rezanu građu, šrafovsku robu i najkvalitetnije opekarske proizvode.

U segmentu stolarije, TRON TEX je danas jedna od najvećih firmi u Srbiji, sa godišnjom proizvodnjom koja premašuje 10 miliona evra.

Konstantni rast postižu kroz redovno proširenje proizvodnje i ulaganje u kadrovske kapacitete. Kompanija je do sada realizovala mnoge referentne projekate u zemlji i inostranstvu, a izvoz i ugradnju rade u Sloveniji, Nemačkoj, Belgiji, Crnoj Gori. Specijalnost firme predstavljaju veliki projekti sa serijskom proizvodnjom, u kojima TRON TEX uspešno odgovara na sve zahteve u roku, stručno i kvalitetno.

Stručni TRON TEX inženjeri pokreću inovacije

Kompanija raspolaže velikim brojem stručnih kadrova, čime se osigura kvalitet izvođenja kompleksnih građevinskih radova širom naše zemlje. Menadžerski tim firme se posvećeno usavršava, razvija i raste zajedno sa novim projektima i izazovima, kako bi u svakom trenutku je bio sposoban i spreman da formira najbolje timove za ispunjenje rokova i postizanje očekivanog kvaliteta gradnje.

Uspostavljanjem saradnji sa srodnim firmama u Srbiji TRON TEX je postao primer organizacije u kojoj se promoviše praktično znanje, a gde zaposleni konstantno potvrđuju i razvijaju svoje sposobnosti i kreativnost. Na taj način, zajedno sa svojim kolektivom, firma TRON TEX kreira sliku budućnosti građevine kojoj teži da doprinese svakim izvedenim projektom.

Dugoročni cilj kompanije je opšte povećanje obima građevinskih radova i negovanje uspešne poslovne saradnje sa svim klijentima.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *