Dobro došli na OROOK blog: od inženjera, za inženjere!

OROOK na Western Balkans Startup Expo sajmu biznisa i inovacija

Sajam biznisa i inovacija na zapadnom Balkanu predstavlja jedinstvenu priliku za upoznavanje i povezivanje između startapa, kompanija i investitora, olakšavajući razmenu informacija i iskustava i povezivanje sa potencijalnim partnerima i klijentima.

Održan 18. septembra u organizaciji 360 Connect i u saradnji sa Impact Hub, USAID, EBRD, WBF i Studio X Ventures, ovogodišnji Western Balkans Startup Expo odvijao se u virtuelnom prostoru, u kome su odabrane startup kompanije iz Srbije, Crne Gore, Albanije i drugih zemalja regiona dobile priliku da svoje biznise predstave nekolicini stručnih žirija-investitora.

Kao tim smo veoma ponosni na činjenicu da je OROOK Construction Careers, zajedno sa još 9 startup kompanija, odabran za predstavljanje zatvorenoj grupi investitora u konkurenciji od oko čak 200 prijavljenih kompanija.

Osnivač i CEO OROOK-a, dr Miljan Mikić, u ime tima je predstavio viziju, ciljeve i funkcionalnosti platforme za zapošljavanje u građevinarstvu čiji je idejni tvorac i pokretač. Ova prezentacija privukla je pažnju žirija i postavila osnov za brojne buduće profesionalne saradnje.

Umrežavanje, deljenje znanja i razmena iskustava spadaju među najbitne aspekte kako uspešne karijere u građevinarstvu, tako i uspešnog započinjanja i vođenja sopstvenog biznisa, te su ovo vrednosti koje OROOK tim uvek iskreno podržava, praktikuje i promoviše.

Iskreno verujemo da OROOK aplikacija ima kapaciteta i potencijala da pomogne tržištima rada i van regiona, povezujući stručnjake i kompanije u građevinarstvu kako u Evropi, tako i šire. Stoga je učestvovanje na ovogodišnjem sajmu biznisa i inovacija WBSE veoma važan korak za ceo tim i prvi od mnogih događaja ovog tipa kojima u budućnosti planiramo da prisustvujemo kao gosti, prezenteri ili predavači.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *