Dobro došli na OROOK blog: od inženjera, za inženjere!

Posetite 46. Međunarodni sajam građevinarstva: Budućnost u izgradnji

Mesec april u Beogradu proći će u znaku 46. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE, koji predstavlja vodeći događaj u građevinskoj industriji jugoistočne Evrope. Manifestaciju možete posetiti u periodu od 27. do 30. aprila 2022. godine u halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma.

Ovogodišnji, 46. Međunarodni sajam građevinarstva potvrdiće svoju ulogu u afirmaciji građevinske struke i građenju sistema vrednosti i ponovo biti mesto okupljanja eksperata iz oblasti građevine: arhitekata, projektanata, izvođača radova i proizvođača građevinskih mašina i materijala.

Budućnost i perspektivnost srpskog građevinarstva, kao i najavljeni građevinski projekti od regionalnog značaja nedvosmisleno ukazuju na to da će predstojeći Sajam biti važan događaj i najbolji pokazatelj aktuelnog trenutka u domaćoj privredi.

Manifestacija je primarno okrenuta stručnoj publici i predstavnicima građevinskih kompanija i indikator je budućih kretanja u građevinskoj industriji. Generalni sponzor manifestacije je kompanija Wienerberger Srbija.

Prezentacija savremenih trendova: mašine, alati, proizvodi i usluge

Tokom protekle dve godine građevinska industrija je doživela ekspanziju, kako u Evropi tako i u celom svetu. Stoga, specijalizovana smotra građevinske industrije i novih trendova i tehnologija obuhvatiće oblasti istraživanja, projektovanja, izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji.

Na Sajmu će biti predstavljena široka lepeza proizvoda i raznorodne usluge, od izgradnje krova preko podne keramike i građevinskih elemenata do kuća po sistemu ključ u ruke. Posetiocima će biti predstavljeni i najsavremeniji materijali, građevinske mašine, uređaji i alati.

Kao i svake godine, na Sajmu će se naći i proizvodi za fasade, prozore i vrata, kao i materijali za izolaciju od vlage i buke. Na predstojećoj manifestaciji u ponudi će se naći i liftovi.

Izlagači iz oblasti eksploatacije i obrade kamena predstaviće se na 12. Međunarodnom sajmu STONE-EXPO.

Internacionalni i regionalni izlagači

Organizovani nastup izlagača iz inostranstva još jedan je od vidova uspostavljanja kontakata i poslovne saradnje.

Na ovogodišnjem Sajmu gostovaće nacionalne izložbe Češke Republike, Turske, Holandije i Indije. Pojedinačno će nastupiti veći broj izlagača iz Poljske, a organizovano će izlagati kompanije preko Privrednih komora Srbije i Republike Srpske.

Informacije za poslovne posetioce

Svim učesnicima i poslovnim posetiocima 46. Sajma građevinarstva na raspolaganju će biti B2B poslovni portal, koji je uspešno implementiran poslednjih godina na najvećim manifestacijama Beogradskog sajma.

Registacija poslovnih posetilaca na B2B portalu je besplatna i omogućava jedan besplatan ulazak tokom trajanja Sajma.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *