Dobro došli na OROOK blog: od inženjera, za inženjere!

Liderstvo kroz uslugu: Schindler Srbija nastavlja uspehe svetski priznate grupe

Schindler d.o.o Beograd, deo svetski poznate Schindler Grupe sa sedištem u Švajcarskoj, već godinama sa uspehom nastavlja dugogodišnju tradiciju i iskustvo svoje matične kompanije.

Tim ove renomirane organizacije čine inženjeri, pioniri i inovatori: stručnjaci za urbanu mobilnost koji opremu proizvode kroz globalnu mrežu proizvodnih postrojenja najsavremenije tehnologije.

Razgranata mreža poslovnica Schindler Grupe leži na nekoliko kontinenata, što je veliki uspeh čak i za kompaniju koja postoji više od 140 godina. Sa hiljadu filijala u više od stotinu svetskih zemalja i preko 60.000 zaposlenih, kompanija se ambiciozno širi i otvara prilike za nove saradnje i uspehe.

Porodični posao koji se vinuo u zvezde

Prema rečima Tomasa Eterlija, generalnog direktora Schindler Grupe, liftovi i pokretne stepenice učinili su visoke zgrade mogućim – a visoke zgrade su, zauzvrat, ubrzale formiranje gradova u kojima danas živi preko polovina humane populacije.

Od osnivanja porodične inženjerske kompanije pod budnim okom Roberta Šindlera do danas se promenilo mnogo, ali vrednosti i ambicije organizacije ostale su nepromenjene. Velika porodica eksperata danas sa istim elanom ulaže svoje veštine, resurse i sposobnosti da bi svet megagradova sutrašnjice učinili ne samo mogućim, već i boljim nego ikada pre.

Skoro vek i po nakon osnivanja, Schindler ostaje veran principima koji su ga učinili uspešnim. Bezbednosti, posvećenost napredovanju zaposlenih, integritet, poverenje i kvalitet izrade i ugradnje u vrhu su liste prioriteta ovog tima bez premca.

Prema procenama predstavnika kompanije, do 2 i po milijarde ljudi preseliće se iz manjih mesta u veće gradove do 2050. godine, što će znatno uvećati potrebu za uslugama urbane mobilnosti. Uz ovakve prognoze, budućnost kompanije sa iskustvom i iskusnim osobljem sigurno će biti još svetlija.

Usluge kojima je Schindler osvojio brojna tržišta

Schindler prati urbani razvoj: od projektovanja i izgradnje do svakodnevne upotrebe, pomažući da se kvalitet održi tokom vremena. Kompanija pruža dodatnu vrednost arhitektama, građevincima i vlasnicima objekata, dizjanirajući mobilna rešenja prilagođena svim potrebama, od prvih crteža do eksploatacije i modernizacije.

Bogata lepeza proizvoda kompanije uključuje liftove, pokretne stepenice, pokretne trake i upravljanje prometom, bez obzira na lokaciju objekta i očekivani potrebe u pogledu transporta.

Servisiranje i održavanje ugrađenih proizvoda još jedan su oblik usluga koje Schindler nudi. Cilj kompanije je podizanje efikasnosti opreme na najviši mogući nivo, uz omogućavanje vrhunske transparentnosti uizradom dinamičnih online izvještaja o aktivnostima održavanja i radnom veku ugrađenih proizvoda.

Schindlerov asortiman uključuje i unapred projektovana i standardizovana rešenja, kao i dizaniranje i instalaciju u potpunosti prilagođene opreme koja se proizvodi po meri i želji klijenta.

Modernizacija postojeće opreme u skladu sa zahtevima

Za klijente koji nisu zainteresovani za potpunu zamenu postojećih sistema, kompanija Schindler nudi i opciju modernizovanja ranije ugrađenih liftova i pokretnih stepenica drugih proizvođača.

Tim stručnjaka za revitalizaciju liftova bez buke i u najkraćem roku osavremeniće zastarelu opremu izradom mehaničkih i električnih komponenti, tako da savršeno odgovaraju trenutnom sistemu. Među najupadljivijim prednostima modernizacije opreme ističu se povećana sigurnost i pouzdanost, pojačana efikasnost, veća udobnost, smanjena potrošnja energije, savremeni dizajn, usklađenost sa standardima i povećanje vrednosti nekretnine.

Korisnički servisi kompanije dostupni su 24 časa dnevno, kako bi korisnici Schindler opreme i usluga sa lakoćom stupili u kontakt sa predstavnicima firme i bilo koji problem rešili u najkraćem roku.

Karijera u kompaniji Schindler

Predstavnici kompanije Schindler Srbija u potrazi su za entuzijastičnim profesionalcima sa iskustvom i željom da izgrade kvalitetne, dugoročne poslovne odnose. U Schindleru ćete naići na veoma motivisano i angažovano radno okruženje u kome možete da se razvijate kao i planirate svoju karijeru.

Zainteresovani ste da saznate više o karijeri u Schindleru? Posetite svoj OROOK profesonalni profil i pregledajte uslove i zahteve oglasa koji je kompanija oglasila na našoj platformi.
Rok za prijave je 23. jul, a mesto obavljanja posla je Beograd. Srećno!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *