Dobro došli na OROOK blog: od inženjera, za inženjere!

OROOK platforma: Sve što je potrebno AEC profesionalcima na jednom mestu

Industrija arhitekture, inženjeringa i građevinarstva je kompleksna i dinamična oblast koja zahteva širok spektar znanja i alata kako bi se uspešno izvršili projekti. 

Da bi se istakli u svojim ulogama i održali korak sa sve promenljivijom industrijom, AEC profesionalci ali i kompanije moraju biti dobro informisani o najnovijim trendovima, napredcima u tehnologiji i dostupnim resursima. 

Međutim, sticanje ovog znanja može biti izazovno zbog velike količine informacija raspršenih na različitim izvorima.

Tu na scenu nastupa OROOK, platforma nastala od inženjera za inženjere.

OROOK je sveobuhvatno rešenje koje okuplja bogatstvo informacija, alata i resursa posebno namenjenih AEC stručnjacima. 

Služi kao centralna platforma gde profesionalci mogu pristupiti najnovijim vestima iz industrije, uvidima, studijama slučaja, najboljim praksama i novim tehnologijama, registrovati se i pronaći novi posao.

U nastavku teksta, spremite se da otkrijete neverovatne benefite koji vas očekuju na OROOK platformi kao AEC profesionalca.

OROOK veb stranica

Ko su OROOK profesionalci?

OROOK profesionalci čine tim stručnjaka koji se sastoji od različitih profila i stručnosti. U svojim redovima broje:

  1. Arhitekte
  2. Građevinske inženjere
  3. Mašinske inženjere
  4. Inženjere elektronike
  5. Konsultante
  6. Administrativne radnike
  7. Pravnike
  8. Geometre i geologe 
  9. Prevodioce 
  10. HR i IT Stručnjake

Svaki od ovih profesionalaca donosi svoje jedinstvene veštine i znanja, čineći OROOK tim svestranom i kompletnom grupom stručnjaka. Bez obzira na specifične potrebe, OROOK profesionalci su spremni da pruže idejno rešenje i efikasnu podršku u različitim oblastima AEC industrije.

Prednosti za profesionalce

OROOK platforma profesionalcima, ali i kompanijama pruža jasne i transparentne benefite.

Jednostavna registracija profila i pretraga poslova

Tražite posao ili projektno angažovanje u zemlji i inostranstvu, ili jednostavno želite da ostanete informisani o trenutnom stanju i ponudi na tržištu rada? OROOK platforma je pravo mesto za Vas!

Svojim korisnički prijateljskim interfejsom i fokusom na brzu registraciju, OROOK revolucionarno menja način na koji inženjeri pristupaju mogućnostima zapošljavanja. Važno je napomenuti i da je korišćenje platforme za profesionalce potpuno besplatno. 

Evo koje to benefite možete očekivati koristeći ovu jedinstvenu OROOK-ovu uslugu:

Kreiranje profila dodavanjem svojih veština, iskustva i interesovanja omogućava Vam da se predstavite na najbolji način poslodavcima i istaknete svoje jedinstvene kvalifikacije.

Preporuke za posao u skladu sa vašim profilom omogućavaju Vam da primate personalizovane preporuke za poslove koji odgovaraju Vašim kvalifikacijama i interesovanjima. OROOK koristi algoritme i analizu Vašeg profila kako bi Vam slao relevantne poslovne prilike, štedeći Vam vreme i omogućavajući fokusiranje na najpogodnije mogućnosti zapošljavanja.

Direktne pozivnice od strane kompanija su još jedna prednost koju pruža OROOK. Kao deo platforme, imate mogućnost da primate direktno pozive od kompanija koje su zainteresovane za Vaše veštine i kvalifikacije. Ovo Vam omogućava da budete u prednosti i da imate priliku da se direktno povežete sa potencijalnim poslodavcima.

Lako filtriranje poslova i prijava koje Vam pruža OROOK štedi Vaše vreme i povećava Vaše šanse za pronalaženje posla. Možete jednostavno koristiti filtere kako biste prilagodili pretragu poslova prema vašim preferencijama i kvalifikacijama. Takođe, možete jednostavno podnositi prijave za poslove direktno putem platforme, eliminišući dodatne korake i olakšavajući proces prijavljivanja.

Edukativni kursevi

Za profesionalne inženjere, održavanje aktuelnosti i konkurentnosti može biti izazovno bez odgovarajućih resursa pri ruci. 

Srećom, pored pojednostavljene i brze registracije profila i trenutnih oglasa za posao, profesionalci na OROOK-u mogu pronaći sve aktuelne edukativne kurseve namenjene inženjerima sa različitim nivoima znanja u određenim oblastima i sa detaljnim sadržajem.

Zahvaljujući saradnji sa partnerima (relevantnim visokoškolskim institucijama i obrazovnim kompanijama) OROOK je u mogućnosti da ponudi i obuke za inženjere iz oblasti neophodnih za uspešno poslovanje u oblasti građevine danas.

Dakle, ne samo da imate pristup aktivnim oglasima za posao koje je lako pronaći i na koje je lako aplicirati, već i biblioteci edukativnih kurseva i obuka detaljno prikazanih, tako da možete sticati nove veštine relevantne za industriju i povećavati svoj potencijal za zapošljavanje.

Ono što čini ove obuke posebno pristupačnim je i činjenica da su lako dostupne putem interneta. To znači da inženjeri mogu pristupiti obukama i pratiti ih kad god i gde god žele, prilagođavajući vreme i ritam učenja svojim potrebama.

Obuke za inženjere podeljene su u sledeće kategorije:

  • FIDIC
  • Softveri i BIM
  • Upravljanje projektima
  • Projektovanje
  • Standardi i zakonodavstvo
  • Proizvodi i tehnologija
  • Održivost i životna sredina
  • Soft skills iliti fine veštine

OROOK obuke za inženjere

Izveštaji o industriji

Pored edukativnih kurseva putem OROOK obuka, OROOK pruža bogatstvo znanja i putem pažljivo izrađenih izveštaja. Ovi izveštaji detaljno istražuju nijanse različitih industrija i posebno su namenjeni profesionalcima koji se bave građevinarstvom, arhitekturom, elektrotehnikom, mašinstvom i drugim povezanim oblastima.

AEC stručnjaci dobijaju pristup riznici informacija, što im omogućava da odgovore na ključna pitanja i usmeravaju industriju ka budućnosti definisanoj digitalizacijom, održivošću i transparentnošću.

Na ovaj način, OROOK-ova posvećenost pružanju saznajno bogatog istraživanja i autoritativnih publikacija deluje kao katalizator pozitivnih promena i inovacija u poslovnom okruženju.

Da bi se osigurala dostupnost i široko rasprostranjenje ovog neprocenjivog sadržaja, OROOK omogućava besplatno preuzimanje izveštaja o industriji direktno sa vašeg personalizovanog OROOK profila. 

Dakle jednostavno se prijavite ili registrujte kao profesionalac na platformi i sa lakoćom pristupite i iskoristite ove vredne resurse.

Izveštaji o industriji

Usluga “Preporuči kolegu”

Nova digitalizovana OROOK-ova funkcija omogućava Vašim kolegama da dobiju posao iz snova i osvoje nagrade, koristeći preporuke direktno na platformi putem unosa e-mail adrese preporučene osobe.

Zauzvrat, možete zaraditi OROOK kredite preporučivanjem prijatelja ili kolega za otvorena radna mesta. 

To nije samo odličan način za promovisanje profesionalnog razvoja, već je i fantastičan pristup da pokažete zahvalnost talentovanim kolegama u vašoj industriji.

Kako tačno funkcioniše?

Korak 1: Prijava – Prijavite se na svoj nalog i pretražite aktivne oglase.

Korak 2: Izaberite poziciju – Izaberite poziciju i počnite da preporučujete sjajne talente.

Korak 3: Zaradite OROOK kredite – Kada se neko od vaših preporučenih kolega zaposli dobijate OROOK kredite koje možete iskoristiti za OROOK obuke.

Orook-ov benefit za profesionalce – Preporuči kolegu

OROOK Zajednica

OROOK je tim koji je formiran s ciljem da iskoristi bogato iskustvo unutar inženjerske zajednice. Imaju duboko razumevanje izazova s kojima se kolege često suočavaju prilikom traženja novih poslovnih prilika ili težeći boljim radnim uslovima.

U OROOK-u, prioritet je osnaživanje pojedinaca u oblasti inženjeringa. Čvrsto veruju da svaki glas ima značaj, i posvećeni su pružanju platforme na kojoj se vaša mišljenja i brige ne samo prepoznaju, već i rešavaju. Razumeju važnost stvaranja inkluzivne atmosfere u kojoj profesionalci mogu da se okupe, podele svoja iskustva, razmene dragocene uvide i traže savet jedni od drugih.

S’tim u vezi, jedna od ključnih prednosti učlanjenja u OROOK zajednicu je i pristup obilju znanja i resursa. Tim je prisustan na društvenim mrežama gde aktivno aktivno radi na tome da članovi ostanu informisani o najnovijim trendovima, inovacijama i razvoju u inženjerskom sektoru, pružajući dostupnost za sva pitanja, nedoumice i diskusije.

Kroz događaje, obuke i ostale aktivnosti, imaćete mnogo prilika da se angažujete s industrijskim stručnjacima, liderima i kolegama inženjerima koji dele vašu strast za unapređenjem.

OROOK je više od obične zajednice – To je podržavajući ekosistem koji podstiče profesionalni razvoj i osnažuje svoje članove.

Zaključak

OROOK je idealna platforma za profesionalce u oblasti arhitekture, inženjerstva i građevinarstva (AEC) koji žele da ostanu korak ispred u svojoj karijeri. Sa svojim sveobuhvatnim rešenjem, OROOK nudi sve potrebne alate i resurse za podršku profesionalnom razvoju i traženju posla.

Kako se budućnost odvija sa digitalizacijom, transparentnošću i odgovornošću koje postaju sve važnije, OROOK ima za cilj da tu istu industriju uskladi sa ovim principima i da zajedničkim naporom promeni dinamiku zapošljavanja. 
Registrujte se još danas i doprinesite oblikovanju progresivne i napredne AEC industrije za sve!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *