Dobro došli na OROOK blog: od inženjera, za inženjere!

Često postavljana pitanja: kako naći dobar posao na OROOK platformi?

OROOK je specijalizovana platforma koja Vam omogućava da poslodavcima u građevinskoj industriji jednostavno i pregledno predstavite svoje obrazovanje, veštine, dosadašnje radno iskustvo i interesovanja. Pretražujte poslove prema kriterijumima koji su za Vas najvažniji i povezaćete se sa kompanijama čije otvorene pozicije odgovaraju upravo vašim potrebama i preferencijama.

Za razliku od tradicionalne potrage za poslom, nalaženje odgovarajuće radne pozicije korišćenjem OROOK platforme je brže, jednostavnije i neposrednije.

Ponuda oglasa za poslove na nespecijalizovanim platformama često je nepotpuna i retko odražava pravu sliku uslova koje poslodavci nude. Sem toga, čak i kada se uspešno prijavite na određenu poziciju, poslodavcima je potrebno mnogo vremena da pregledaju sve prijave i obaveste Vas o ishodu konkursa.

S druge strane, potraga za poslom putem preporuka dobar je izbor samo za one kandidate koji poseduju široku lepezu profesionalnih kontakata. Ukoliko ste dobri u svom poslu, ali niste vešti u povezivanju sa drugim profesionalcima iz struke, često nećete dobiti priliku da saznate za izvesne otvorene pozicije koje se ne oglašavaju putem standardnih kanala.

Ovde OROOK stupa na scenu. Poteškoće u pronalaženju odgovarajućih poslova u građevinskoj industriji podstakle su nas da osmislimo i ponudimo rešenje.

Kako napraviti nalog na OROOK-u?

Proces prijave na OROOK platformu je brz i jednostavan.

Sve što treba da uradite je da unesete svoju email adresu i željenu lozinku na stranici za registraciju. Nakon uspešne verifikacije naloga, dobićete e-mail sa linkom za nastavak kreiranja profila. Pratite korake koje će platforma sugerisati i unesite što više relevantnih podataka. 

Ukoliko niste dobili link za verifikaciju naloga, proverite Spam folder u Vašem email sandučetu ili nam se obratite putem Chat opcije dostupne na sajtu.

Da li je korišćenje OROOK platforme besplatno?

Da, korišćenje OROOK platforme za profesionalce (fizička lica) je potpuno besplatno.

Kada poslodavci dobijaju uvid u moje podatke i moj CV?

Vaš profil na platformi je u potpunosti zaštićen od nasumičnih pregleda i poslodavci mu mogu u celosti pristupiti samo ukoliko se prijavite za određenu oglašenu poziciju ili projekat.

Ukoliko Vaš profil u potpunosti odgovara nekoj oglašenoj poziciji za koju se niste prijavili, kompanija koje je poziciju oglasila može Vas kontaktirati da proveri da li ste zainteresovani za nju. U tom slučaju, Vaši kontakt podaci ostaće skriveni, a kompanije Vam se mogu obratiti putem messaging kanala jedino ako Vi prethodno potvrdite da ste zainteresovani.

Koje vrste poslova se oglašavaju na OROOK-u? 

OROOK je osmišljen kao sveobuhvatna platforma čiji je konačni cilj da omogući profesionalcima u građevinskoj industriji da svoj posao odaberu u skladu sa individualnim potrebama i preferencijama.

Bilo da ste u potrazi za stalnim poslom, part-time ili freelance angažmanom, OROOK je tu da vas usmeri i poveže sa poslovima koji bi Vam najviše odgovarali.

Želimo da na jednom mestu okupimo zajednicu profesionalaca iz građevinske struke, pa ćete na platformi imati prilike da pretražujete pozicije iz ugla arhitekte, građevinskog, mašinskog, ili inženjera elektrotehnike, kao i ekonomiste, pravnika, konsultanta, ili bilo kog profesionalca koji radi u građevinskoj industriji.

Imate dodatnih pitanja?

Ukoliko Vam je potrebno još informacija, pišite nam na support@orook.net i odgovorićemo Vam u najkraćem roku.

Dobro došli na OROOK!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *