Dobro došli na OROOK blog: od inženjera, za inženjere!

Pokrećemo saradnju sa istaknutim edukatorima u oblasti građevinarstva

Početak nove kalendarske godine, osim završetkom rada na prvom sveobuhvatnom Izveštaju o zapošljavanju u građevinarstvu Srbije za 2020. godinu, OROOK je obeležio i ugovaranjem prve u nizu planiranih saradnji sa iskusnim edukatorima aktivnim u našoj zemlji.

Partnerstva sa pojedincima i institucijama koji predano rade na širenju znanja o temama od značaja za građevinsku industriju predstavljaju veliki ponos OROOK tima. U narednom periodu, planiramo nova povezivanja i saradnje u ovom pravcu, kao i pokretanje serije edukativnih webinara u okviru kojih će znanja deliti dr Miljan Mikić, diplomirani inženjer građevinarstva i inicijator projekta, kao i drugi univerzitetski profesori sa bogatim iskustvom u praksi.

Teme koje Vas očekuju u narednom periodu uključuju MS Project (osnovni i napredni kurs), kao i više obuka na temu FIDIC modela ugovora.

Ovom prilikom sa zadovoljstvom pozivamo obrazovne institucije i stručnjake sa iskustvom u građevinarstvu da nam se obrate povodom potencijalne saradnje na izradi vrednih obuka, webinara i kurseva, kako bismo širenjem znanja pomogli razvoj stručne zajednice kojoj i sami pripadamo!

Prvi kurs u okviru najavljenih saradnji: Evrokod 8, prof. dr Stanko Brčić

Da stručno usavršavanje ne prestaje nakon završetka formalnog obrazovanja najbolje pokazuje razvojni put dr Ane Sekulović, pokretača serije korisnih kurseva namenjenih inženjerima koji žele da unaprede svoja znanja. Diplomac Ekonomskog fakulteta u Beogradu, sa magistarskom diplomom akademije RANEPA u Moskvi i doktoratom prestižne L’Écol de Management de Grenoble, dr Sekulović već dugo uspešno sarađuje sa renomiranim predavačima brojnih institucija u okviru Beogradskog Univerziteta.

Predavanja na temu Evrokodova privlače veliku pažnju stručne javnosti, a serijal obuka posvećen zemljotresnom inženjerstvu se posebno ističe. Drugi deo osnovnog kursa okrenutog ovoj temi, Analiza uticaja zemljotresa na konstrukcije u skladu sa Evrokodom 8, biće prva od brojnih obuka čija se organizacija planira u saradnji sa kompanijom OROOK.

Kurs će se održavati 9. i 10. marta 2021. godine, a biće organizovan u šest tematskih celina koje će se odnositi na Evrokod 8, Deo 1, načelno usmeren na zgrade kao najrasprostranjenije građevinske objekte. Za aktivno prisustvovanje kursu obezbeđen je kompletan radni materijal u elektronskoj formi, a po završetku programa polaznici stiču i sertifikat kojim se verifikuje učešće i sticanje relevantnog znanja i veština.

Kao predavač je angažovan prof. dr Stanko Brčić, diplomirani inženjer građevinarstva i redovni profesor u penziji Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji poseduje bogato iskustvo u domenu konsaltinga i na realizaciji projekata.

Cena programa za individualne prijave iznosi 2.500 dinara za Srbiju, 20 evra za Bosnu i Hercegovinu, odnosno 30 evra za Crnu Goru.

Kompanije zainteresovane za učešće sa većim brojem zaposlenih mogu se javiti na mejl sekulovicana69@gmail.com za informacije o ceni i pogodnostima za grupne prijave. Ukoliko ste propustili prvi deo ovog kursa, pošaljite upit da po ceni individualne prijave preuzmete snimak prvog dela predavanja.

Prijavite se na ovaj korisni kurs već danas, a više informacija o sadržaju, predavaču i načinu uplate možete pronaći na sledećem linku.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *